Hopp til hovedinnholdet

Jeg vet ikke hva jeg vil med livet mitt og hva jeg skal bli...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg begynner å bli rimelig stressa over hva jeg skal gjøre med livet mitt! Jeg er nå 20 år og har enda ikke funnet ut av hva jeg vil... Jg går bare 2. året på vgs fremdeles. Jeg har byttet linjer to ganger og er enda ikke sikker på om jeg har valgt rett. Har vært innom media og kommunikasjon, design og håndverk, interiør og utstilling og barne og ungdomsarbeider. Nå er det tid for å velge hva jeg skal gjøre neste år og jeg føler meg bare helt lost.... Jeg er heller ikke den aller flinkeste på skolen, mangler noen fag og er veldig lite gira på å ta de opp.. vet at jeg burde men.. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre. det føles som jeg endrer mening hver uke om hva jeg vil bli, og jeg er redd for at karakterene er for dårlig til å komme inn på noe som helst. Vil gjerne ta høyere utdanning men da må jeg ta opp fag, det er jeg ikke motivert til... Jeg aner ikle hva jeg skal gjøre med livet mitt. Er sykt stressa og redd og forvirret!!!!!!!!

SVAR

Besvart 20.02.2018 10:42:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Stressa av press på skolen?

Opplever du press på skolen, hva gjør det med deg? Kommenter gjerne hvordan du opplever det i kommentarfeltet som kommer opp når du har stemt.

Les mer
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
attach_file

Hva er stress?

Stress er et ord vi bruker hele tiden uten å tenke særlig over hva vi legger i det. Men hva betyr det egentlig? Hva skjer i kroppen når vi er stressa?

 

Les mer
attach_file

Slik finner du informasjon om utdanning

Det er viktig å bruke tid når du skal finne informasjon om det du lurer på knyttet til utdanningen du tar eller skal ta.

 

Les mer
account_circle