Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter skikkelig med at jeg ikke tåler lyder!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg sliter skikkelig med at jeg ikke tåler lyder! Eller sånn på fly, biler og offentlige steder går det helt greit men hjemme så er det helt forferdelig. Om noen snakker, tramper eller bare lukker igjen skapene på kjøkkenet så får jeg helt panikk og begynner nesten alltid å gråte. Jeg bare takler det ikke. Sliter åpenbart også da med å sove, bruker ørepropper men ofte når jeg hører lyder gjennom dem så blir jeg skikkelig forbanna og sint fordi da er det jo ingenting jeg kan gjøre for å stenge lyder ute! Er så drittlei av å grue meg til å komme hjem fordi det eneste jeg føler er at jeg ikke kan få fred noe sted! Hva skjer med meg, og er det noe jeg kan gjøre?

SVAR

Besvart 28.06.2018 20:56:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Stressa? Appen SMART kan hjelpe deg

Du kan oppleve stort stress hvis du utsettes for en krise eller katastrofe, eller du kan kjenne økt stress om du har mye arbeidspress og oppgaver du skulle ha gjort. På SMART-appen finner du tips, råd og øvelser for å takle stress.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Panikkangst

Panikkanfall er noe alle kan oppleve å få. Det er ikke farlig, men veldig ubehagelig. Har du litt mer kunnskap om hva som skjer i kroppen ved panikkanfall, kan det være til hjelp.

 

Les mer
account_circle