Hopp til hovedinnholdet

Føler meg aldri trygg og er alltid redd og stressa hjemme

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Kom hjem fra en planlagt innleggelse for noen dager siden. Var på enheten i 5 dager og gruet meg veldig til å dra hjem. Føler meg aldri trygg og er alltid redd og stressa hjemme. Bor med mamma og samboeren hennes. De har hatt veldige heftige krangler tidligere og vi har flyttet ut og inn fra huset flere ganger og har vært redd han. Han bruker ikke fysisk vold, men vet at moren min blir påvirket av hva han har sagt til både meg, brødrene mine og til moren min. Han er alkoholiker og det gjør det ikke bedre. Jeg greier ikke leve hjemme lengere. Sliter veldig psykisk og det hjelper ikke at jeg aldri er trygg noen plass i livet mitt. Trenger en plass der jeg er trygg. .... gjør ingenting og finner ikke noen andre muligheter. Jeg må finne en løsning før alt blir mye for meg.

SVAR

Besvart 02.10.2018 19:37:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer hvis du kontakter barnevernet?

Barnevernet skal hjelpe barn og ungdom som ikke har det bra hjemme. De vil prøve å finne ut hvordan de kan hjelpe deg og familien din best mulig.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle