Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg få legeerklæring på fravær når det er angst?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg fikk et brev fra min utdanning at jeg har hatt høyt fravær siden august som b.l.a vil føre til at jeg mister støtten fra lånekassen. Jeg vet det er min feil men problemet er at jeg sliter med angst, jeg syntes det er flaut og føler meg som en taper som har angst. Det kan være en kamp og dra på skolen, dvs. jeg kan fint stå opp om morgen, ta bussen til skolen men snur i døra for angsten tar overhånd. Min venninne sa jeg kunne forklare dette til rådgiver og få legeerklæring fra lege sånn at jeg har en gyldig grunn for mye fravær og ikke mister støtten fra lånekassen? Går det ant? Jeg går som sagt privatist, så det er ekstremt dyrt og mister jeg støtte har jeg ikke annet valg enn å slutte ettersom jeg ikke kan betale skolepenger eller leie. Jeg har betalt skolepenger dette halvåret som var på 31.000 (fra lånekassen), jeg har også betalt for de 3 eksamen jeg skal ha i november. Hva gjør jeg? Jeg er så sint på meg selv. Jeg har 44,6% oppmøte.

SVAR

Besvart 30.10.2018 20:01:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Angst

Ordet "angst" brukes ofte om frykt som kjennes sterkere enn det man kan forvente i situasjonen. Ofte kjenner man ulike sterke, kroppslige reaksjoner. Det finnes god hjelp for alle typer angstlidelser.

 

Les mer
account_circle