Hopp til hovedinnholdet

Livet mitt har vært kaos i det siste og det blir bare verre og verre.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

I det siste har livet mitt vært kaos og det har blitt verre og verre. Kjæresten min har flytta langt vekk, jeg sliter med å passe inn og ting er ganske anspent i familien min og jeg takler det ikke. Jeg har veldig lett for å bli deprimert og jeg har slitt enormt mye psykisk i løpet av de siste årene. Jeg prøver å snakke med foreldrene mine om det, men de tar det ikke så seriøst og sier bare at jeg er sånn fordi jeg får for lite søvn osv. Jeg har ikke søvnproblemer og jeg får over 10timer søvn hver natt. Jeg synes at det er kjempeirriterende at de ikke prøver å hjelpe meg, de avviser mer på en måte hver gang jeg prøver å snakke om at jeg må ha hjelp. både mamma og pappa har slitt mye psykisk, så at de ikke skjønner hvordan jeg har det er kjempevondt. Jeg føler meg helt alene og jeg må hjelp av noen. Jeg har prøvd å snakke med helsesøster på skolen osv, men det har ikke hjulpet stort det heller, jeg tør liksom ikke å snakke ut med henne heller. Hvordan kan jeg oppsøke hjelp av psykolog?

SVAR

Besvart 24.11.2018 18:07:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Har du foreldre som sliter psykisk?

Hvis moren eller faren din er psykisk syk, gjør det noe med deg og hele familien. Føler skam eller kjenner du deg alene, er det en helt vanlig reaksjon.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle