Hopp til hovedinnholdet

Jeg har nylig startet på antidepressiva men har fortsatt selvmordstanker.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har nylig startet på antidepressiva etter at jeg i noen uker i strek har vært skikkelig nedstemt, har ikke hatt glede av noe og har hatt sterkere og oftere selvmordstanker og jeg har vært veldig redd for hva jeg skulle gjøre fordi jeg hele tiden tenkte det ikke var noen annen utvei. Jeg fortalte legen jeg ikke hadde selvmordstanker da jeg skulle starte på tablettene fordi jeg fikk panikk og ikke viste hva han ville gjøre?Når jeg startet på dem var selvmordstankene enda sterkere og dette gjorde meg redd, men så ble det litt bedre og nå så jeg har doblet dosen i samsvar med legen så er de tilbake igjen, men de forsvinner nok mere siden jeg nettopp startet. Men det er så ekkelt med disse tankene, men siden de ble redusert av antideppresiva, kan de komme tilbake senere av dette legemiddelet? Tankene stoppet etter en stund på de. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre? Jeg skal snakke med psykolog senere men siden alt bare ble fort verre så trengte jeg antideppresiva for å føle meg tryggere.

SVAR

Besvart 04.12.2018 20:43:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste. Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette bør du vite om depresjon og vanskelige tanker

Livet kan være skikkelig dritt av og til. Newton har laga en film om dette, med 13 ting du bør vite om depresjon og vanskelige følelser.

 

Les mer
account_circle