Hopp til hovedinnholdet

Jeg er redd for pappaen min. Han er sint hele tiden!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Pappaen min er skjempe sint hele tiden. Når han først blir irritert eller sur, så blir han det. Han går helt i angrep. Han har slått oss mange ganger før. Altså søtrene mine. Og mamma er veldig glad i oss og jeg tror mamma har det vanskelig siden hun blir knust hver gang hun ser han blir sur og slår. Hun gråter mange netter. Men vi kan ikke si det til noen. Har sendt melinger før til dere, og dere skriver bare at jeg må ringe noen eller snakke med noen. Men det kommer jeg ikke til å gjøre. Så kunne dere heller gi meg noen tips til hva som er lurt? Fordi jeg er skjempe redd pappa:( vet ikke hva jeg skal gjøre. Tør ikke å snakke med han engang.hilsen en 13 år gammel jente som går gjennom en vanskelig tid.

SVAR

Besvart 30.05.2019 08:50:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Opplever du vold hjemme?

Er hjemmet ditt er et sted der du er redd, må være på vakt og passe på hva du sier og gjør? Sånn skal det ikke være.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
account_circle