Hopp til hovedinnholdet

Hva skjer hvis jeg ikke møter opp til muntlig eksamen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, trenger svar fort. Sendte nylig inn en spørsmål der jeg kanskje ikke fikk frem poenget helt. Jeg sliter veldig psykisk. Vi har snart muntlig eksamen, og hvis jeg kommer opp kommer jeg ikke til å greie det. Jeg hater å snakke foran folk, og psyken er veldig dårlig. Jeg går på bup, men føler ikke de forstår helt. Jeg har derfor lenge vurdert å stikke av. Hvis jeg gjør det kommer jeg til å få et sammenbrudd. Så det jeg lurer på er hva som skjer hvis jeg stikker av når vi skal ha eksamen? Blir politiet kontaktet, altså jeg kommer til å svare på telefonen, men ikke si hvor jeg er. Da kontakter sikkert mamma og pappa politiet, begynner de da å lete etter meg? Blir jeg innlagt på bup?

SVAR

Besvart 16.06.2019 18:04:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

 

Les mer
account_circle