Hopp til hovedinnholdet

Er så redd for å bli voksen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei har et problem som er veldig flaut så vær så snill svar på en måte så jeg ikke blir mer stressa. Er 19 og overtenker ting hele tiden. Jeg er så redd for å bli voksen fordi jeg har alltid vært veldig redd for verden og alt... Og så har mamma og hjemme vært det eneste trygge for meg og alt annet føles så utrygt og skummelt. Jeg er bare så redd for å være voksen og sånn... Jeg bare klarer det ikke og er så redd. Gråter hver dag og stresser med at jeg blir snart 20.. Vil bare ikke leve mer fordi jeg er redd fpr årene fremover og at jeg må bli eldre.. Og har vondt i magen hele tiden. Vet ikke hva jeg skal gjøre. Vær så snill og ikke si at jeg må bare akseptere det og sånt..

SVAR

Besvart 22.09.2019 16:12:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle