Hopp til hovedinnholdet

Jeg klarer ikke studiene mine fordi jeg selv har traumer.....

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Vet ikke om jeg har valgt riktig emne.. men jeg er så utrolig lei.. så utrolig lei skolen. Går barne og ungdomsfag 2 VGs, og er så lei.. bor i fosterhjem og vil hjem.. ingen forstår.. jeg klarer ikke praksis på grunn av voksne og at jeg ikke har tillit.. er så redd.. klarer ikke ha det sånn.. jeg vet jeg ikke kommer til å klare meg videre og skjønner ikke vitsen.. alt er så vanskelig.. på grunn av min oppvekst har jeg traumer ig med dette kommer det reaksjoner, men dem er så sterke og hemmer meg i hverdagen.. orker ikke mer.. vil bare gi opp for det er så vondt.. orker ikke grue meg mer i møte med voksne.. ingenting hjelper.. kommer aldri til å bli normal igjen.. har så angst.. vil bare droppe ut.. vet ikke hva jeg skal gjøre

SVAR

Besvart 09.10.2019 19:45:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Panikkangst

Panikkanfall er noe alle kan oppleve å få. Det er ikke farlig, men veldig ubehagelig. Har du litt mer kunnskap om hva som skjer i kroppen ved panikkanfall, kan det være til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Når skolen er et ork

Du sliter med å komme deg opp når vekkerklokken ringer. Karakterene synker. Du syns skolen er et ork og blir kvalm ved tanken på å komme deg dit. Fins det noe du kan gjøre for å øke skolemotivasjonen?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Jeg bor i fosterhjem og trenger noen å snakke med

Hvis du trenger noen å snakke med når du er i fosterhjemmet, er det flere du kan kontakte.

 

Les mer
attach_file

Stressa? Appen SMART kan hjelpe deg

Du kan oppleve stort stress hvis du utsettes for en krise eller katastrofe, eller du kan kjenne økt stress om du har mye arbeidspress og oppgaver du skulle ha gjort. På SMART-appen finner du tips, råd og øvelser for å takle stress.

 

Les mer
account_circle