Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler alt faller sammen rundt meg og det har vært slik lenge...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg føler alt faller sammen rundt meg og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg har alltid vært pliktoppfyllende, gjort det jeg skal og møtt opp, men i det siste så klarer jeg ingenting. Jeg føler livet drar fra meg med alle forventninger og jeg klarer ikke følge med. Jeg står i fare for å miste flere karakterer på skolen, og vi er bare halvveis i første semester. Jeg har ingen motivasjon og føler at alt er håpløst. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre eller hvem jeg skal snakke med om dette. Om jeg sier det til mamma og pappa vil jeg bare få høre at jeg må ta meg sammen og «bare få det gjort». Men det er ikke sånn denne gangen. Jeg prøver, men alt er kaos i hodet mitt. Jeg har jo like mye å gjøre som alle andre, så hvorfor føles det som jeg ikke klarer å rekke over alt, når det er like mye som jeg greide å gjøre før? Er det mulig å bli utbrent i så ung alder? Jeg går med en klump i magen og en stressfølelse som ikke gir seg. Jeg sliter med å puste og greier ikke sitte stille. Pågått over 1år

SVAR

Besvart 24.10.2019 17:38:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du har rett til videregående opplæring

Ingen kan tvinge deg til å gå på videregående, men i Norge har du rett til skoleplass eller et annet opplæringstilbud. Dette kaller vi ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Hva er BUP?

På BUP (Barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk) får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig, og du får være med på å bestemme hvordan du kan få hjelp som passer for deg.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Mye å gjøre? Stressa? Stort press?

Jeg går på håndball, kor, klatring, snowboard og ski. Jeg vil gjøre det bra på skolen, for jeg må ha gode karakterer for det jeg skal inn på etterpå...

 

Les mer
account_circle