Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter på ungdomsskolen og går ned i alle fag!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg går på ungdomsskolen og jeg sliter. Matte ødelegger alt. Jeg gråter nesten hver dag og det er veldig stressende. Nå går karakterene mine ned og jeg har gått ned fra femmere til firere. I starten fikk jeg 3 i matte, men nå 2. Jeg prøver alt jeg kan og jeg får hjelp noen ganger, men ingenting funker lenger. Jeg gir snart opp. Ungdomsskolen er verre enn jeg forventet og lærere som ikke jeg liker veldig godt. Jeg må få bra på alt, hvis ikke går verden under. Jeg vet at jeg har høye forventinger til meg selv og jeg vet at jeg fortsatt har 2 og et halvt år igjen på å bli bedre i matte, men jeg gruer meg allerede til eksamen i tiende. Jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg lenger. Jeg vet at jeg ikke er alene om å føle det sånn. Hva gjør jeg??!

SVAR

Besvart 19.12.2019 13:16:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er stress?

Stress er et ord vi bruker hele tiden uten å tenke særlig over hva vi legger i det. Men hva betyr det egentlig? Hva skjer i kroppen når vi er stressa?

 

Les mer
attach_file

Stressa av press på skolen?

Opplever du press på skolen, hva gjør det med deg? Kommenter gjerne hvordan du opplever det i kommentarfeltet som kommer opp når du har stemt.

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle