Hopp til hovedinnholdet

Lurer på m dere vet om jeg har en angst?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg er 13 år. og sliter VELDIG med noe. Tror jeg har en form for angst. En angst for høye lyder. Så jeg er redd fyrverkeri , balong spreking , flyalarm , båtlyder , helikoptre , og alle høye og mange andre lyder. En gang kom flyalarmen ( øvelse ) og jeg reiste meg opp holdte på å besvime og holdt meg for ørene. Så satt jeg meg ned og gråt. Mens alle andre i klassen bare var vanlige. Og jeg gråter hver gang disse lydene kommer. Og sliter med konsentrasjonen på skolen , når jeg hører sånne lyder begynner jeg å skjelve og vil gråte. Mens ingen andre bryr seg jo? Har snakka med mamma om dette og hun skal sende Mail til læreren min og helsesøsteren på skolen! Og skal få hjelp av spesialister men , lurer på om dere vet om jeg har en angst? for JEF sliter virkelig veldig med dette!

SVAR

Besvart 07.01.2020 08:50:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Angst

Ordet "angst" brukes ofte om frykt som kjennes sterkere enn det man kan forvente i situasjonen. Ofte kjenner man ulike sterke, kroppslige reaksjoner. Det finnes god hjelp for alle typer angstlidelser.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle