Hopp til hovedinnholdet

Kan NAV hjelpe meg å finne jobb?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 19 år. Jeg har fullført vgs, og det siste halvåret- altså fra august 2019- januar 2020 har jeg ikke hatt jobb. Jeg flytta hjemmefra til Oslo i November, men jeg har ikke gjort noe spesielt karrieremessig. Jeg har søkt på arbeidsplasser, og har hatt intervju, men ikke fått jobben. Jeg tror jeg må kontakte NAV så de kan hjelpe meg med å komme i jobb, men jeg sliter litt med angst. Jeg er redd for at Nav ikke forstår mine behov for at jeg for eksempel vil jobbe deltid, eller at jeg har vansker med å komme i kontakt med mennesker. Jeg blir fort stressa, og kan begynne å snakke med meg selv når jeg blir det. På de fleste arbeidplasser står det at man må klare et høyt tempo, og likevel alltid være serviceinnstilt. Jeg vet at det er viktig å gi utfordringer til seg selv, å gå ut av komfortsonen, men jeg vet bare ikke helt hva jeg skal gjøre. Hilsen Jente 19 år.

SVAR

Besvart 23.01.2020 21:11:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik finner du ledige jobber

På jakt etter jobb? Her er en oversikt over hvordan du kan gå frem for å finne ledige jobber.

 

Les mer
attach_file

Hvordan skrive jobbsøknad?

Hvordan formulerer du en søknad? Hva er viktig å ha med? Ung.no gir deg tips til jobbsøknaden.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Du har sikkert følt deg sjenert noen ganger? De fleste vil kjenne på dette i noen situasjoner i livet, og noen vil merker det mer enn andre. Noen kan oppleve at de er mer sjenert i perioder av livet, for eksempel i ungdomsalderen.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer i kroppen når du trener

I denne artikkelen forklarer vi hva som skjer i kroppen ved trening, både under trening og som følge av trening.

 

Les mer
account_circle