Hopp til hovedinnholdet

Holder ikke ut uvissheten nå som skolen er stengt, følte meg trygg der!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Eg er så redd. Eg har hatt det veldig vanskelig i det siste. Grått hver dag, ikke klart å fungere normalt og fått mistanke om spiseforstyrrelse. Eg føler meg veldig trygg og ivaretatt rundt kontaktlæreren min og psykiskhelsearbeideren på skolen. Eg er veldig avhengig av rutiner og det å ha mennesker eg føler meg trygg rundt. Eg har grudd meg veldig til sommerferien, fordi eg mister disse personene eg er så trygg rundt. At skolene stenges er det verste som kunne skjedd meg. Alt faller sammen når eg ikke har faste rutiner. Eg vil ikke være borte fra skolen så mye før sommerferien. Da får eg jo nesten ikke sett de eg er trygge rundt før 10.klasse er ferdig. Eg er livredd for at skolene stenges i mer enn 2 uker. Jeg klarer det ikke. Hva skal eg gjøre for å holde ut? Det eneste eg vil er å ha en normal hverdag igjen. Alt kom så brått på Torsdag og siden da har eg for det meste bare grått og hatt panikk. Jeg klarer ikke uvissheten, jeg vil bare ha rutiner og læreren min rundt meg.

SVAR

Besvart 16.03.2020 10:38:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle