Hopp til hovedinnholdet

Føler meg som en dårlig venn, hva er galt med meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Siden jeg var liten har jeg alltid slitt med angst og jeg har aldri vært fornøyd med hvordan jeg ser ut. Nå som vi ikke kan være så mye med andre (pga. coronaviruset), så føler jeg meg ensom. Og føler meg som en skikkelig dårlig venn, fordi jeg sier at jeg ikke kan være med andre, men grunnen er fordi jeg ikke vil vise meg for noen. Jeg veier mellom 53-54 kg, men når jeg spiser går vekten opp... hvorfor skjer det? Også føler jeg at magen blir stor... Siden før jul har jeg sluttet å spise mat på skolen, kuttet ut måltider og jeg kaster opp maten jeg spiser. Jeg trener hver eneste dag. Jeg er veldig aktiv, og var mer enn nok i aktivitet før. Men nå trener jeg styrke hver dag og springer opptil 6-10 km hver dag. Hva er galt med meg? Jeg føler alt er galt med meg. Jeg er en dårlig venn, men jeg vil ikke være med noen fordi jeg er flau over meg selv. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 30.03.2020 11:15:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Hvor mye trening er nok - og for mye?

Hvor mye trening som er akkurat passe finnes det ikke noen fasit på. Men i denne artikkelen får du tips til hvordan du kan finne ut hva som er passe mengde for deg.

 

Les mer
attach_file

Dette bør du spise før og etter trening

Lønner det seg å spise før du trener, og hva skal du i så fall spise? Hvor viktig er det egentlig med drikke under treningen? Få gode tips til hva du bør spise og drikke før, under og etter trening her!

 

Les mer
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
account_circle