Hopp til hovedinnholdet

Hva hjelper mot angst?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg sliter mye med angst og gikk på bup, angsten min har vært veldig ille I det siste Og har egt ødlagt meg helt. Jeg nesten Sulter meg selv fordi jeg ikke går ut av rommet mitt om noen er hjemme, som er hele tiden. Jeg går ikke ut av leiligheten annet enn å gå på tur med hunden Mellom 2-5am. Er ikke sånn som snakker om følser og hvordan jeg har det så hun fra bup viste ikke hvor ille det var og valgte å avslutte at jeg gikk ditt. Jeg klarer ikke å snakke med hun på det levelet til at hun skal kunne hjelpe meg så er ikke så lei meg over at jeg ikke skal ditt lenger men nå er jeg tilbake til null hjelp. Er veldig redd for at dette skal utvikle seg til selvskading eller noe værre.. er egt en veldig glad og positiv person når ikke angsten min holder meg tilbake, og det er ikke så ofte lenger annet enn når jeg er høy Så er ogsåRedd for å bli rusavhengig. Hva hjelper mot angst? Annet enn å snakke om det for har prøvd,klarer det ikke. Fins det angstdempende reseptfrie tabletter for eks?

SVAR

Besvart 04.05.2020 17:26:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Angst

Ordet "angst" brukes ofte om frykt som kjennes sterkere enn det man kan forvente i situasjonen. Ofte kjenner man ulike sterke, kroppslige reaksjoner. Det finnes god hjelp for alle typer angstlidelser.

 

Les mer
account_circle