Hopp til hovedinnholdet

Jeg har noen perioder hvor jeg får anfall og blir trist etterpå. Hvorfor?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har noe jeg selv kaller "perioder". I starten av "perioden" er jeg helt vanlig. I midten får jeg flere slags "anfall". Da får jeg høy puls, det føles som kaos i hodet, jeg skriker, og er helt sykt stressa. Det varer i noen minutter og så er jeg sliten resten av dagen. I slutten av "perioden" er jeg lei meg, gråter mye og føler at alt er helt meningsløst. Hva kan dette være? Ikke være redd for å si det hvis du tror at jeg har en psykisk diagnose.

SVAR

Besvart 27.06.2020 12:05:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Ungdom og psykisk helse

Alle mennesker opplever problemer. Det er normalt og naturlig å ha det vanskelig med følelser og tanker i perioder. Du kan være trist og nedfor, sint eller redd, men oftest går det over igjen.

 

Les mer
account_circle