Hopp til hovedinnholdet

Har slitt med depresjoner lenge, kunne jeg prøvd medisiner?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er ei jente som har slitt med deprisjoner i rundt 8 år. Jeg har blitt mobbet siden jeg kan huske, og har aldri følt med bra rundt mennesker. Jeg har angst for å være i store grupper, eller fremføre noe når jeg er på skolen. Hele verden raste sammen for meg i august 2013, da deprisjonene ble enda værre. Jeg slet med konstant selvmordstanker, jeg ville ikke være her lenger. Følte meg verken bra nokk eller god nokk, og var i dårlig humør heletiden. Nå går jeg til psykolog annenhver uke, og dette hjelper ikke. Jeg har fortsatt selvmordstanker, sammebrudd, sliter på skolen, har ikke matlyst. Jeg er konstant sliten, og humøret er enten nøytralt eller helt på bånn. Mitt spørsmål da, tror dere at jeg kunne prøvd antidepressiva, for å prøve å bli bedre? Kjenner på kroppen at ditta går ikke stort lenger. Og jeg vil gjerne bli bedre, om legen skriver dette ut for meg? Om det anbefales å ta dette?

SVAR

Besvart 30.03.2014 17:55:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Depresjon

Depresjon oppfattes ikke alltid som en sykdom. Verken av deg selv, menneskene rundt deg eller av legen. Symptomene er ikke alltid åpenbare. Mennesker med depresjon gjemmer ofte sin sykdom i stedet for å søke hjelp. Alle føler vi oss nedfor av og til, men depresjon er noe langt mere. Heldigvis kan behandling være til stor hjelp.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
account_circle