Hopp til hovedinnholdet

Jeg ønsker å avslutte hele greia.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har forsnakket meg, det var ikke helt meningen og fortelle/dele mine tanker med helsesøstera mi, hun har vært der for meg i snart syv år nå. Men hun får fremdeles ikke vite alt. Ut av intet nevnte jeg at jeg har sluttet og kjøre buss nummer fire, fordi den kjører over ei høy bro. Og tanken på at det er en fin plass og avslutte livet har jeg hatt siden rett før jul. Jeg har akseptert døden, og synes det er på tide og stikke av fra verden. Grunnen - jeg og verden passer ikke sammen, eller jeg passer ikke inn i verden. Jeg føler meg annerledes, utenfor, ensom, rotløs. Jeg har akseptert at jeg aldri kommer til og finne tilhørighet, forståelse, tid, kjærlighet og tålmodighet. Jeg har akseptert at jeg alltid vil være "outsideren" den som aldri får til de sosiale kodene. Den som alltid skiller seg ut. Jeg har akseptert at jeg alltid vil være ensom, den som avslutter skoleår etter skoleår uten en eneste venn. Jeg har brukt 8 år på og få d til. Jeg ønsker å avslutte hele greia.

SVAR

Besvart 25.04.2014 20:31:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste! Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Depresjon

Depresjon oppfattes ikke alltid som en sykdom. Verken av deg selv, menneskene rundt deg eller av legen. Symptomene er ikke alltid åpenbare. Mennesker med depresjon gjemmer ofte sin sykdom i stedet for å søke hjelp. Alle føler vi oss nedfor av og til, men depresjon er noe langt mere. Heldigvis kan behandling være til stor hjelp.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle