Hopp til hovedinnholdet

Skader meg selv, er deprimert og har bare lyst til å forsvinne fra alt. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en som skader meg selv mye. Jeg er mye deprimert og har bare lyst til å forsvinne fra alt og alle! Det er mye som skjer med en gutt, og at han ''tester'' meg mye. Han kan finne på å ringe meg masse som jeg får dårlig samvittighet av. Bare på to dager så har han ringt meg 8 ganger og ''testet'' meg. Hver gang har jeg endt opp med å gråte, og jeg er en som vanlig vis ALDRI gråter. I går så satt jeg og kuttet meg, og han sa det til alle sammen. Jeg har fått masse meldinger om at jeg er en hore og at jeg ikke fortjener å leve pga kuttene mine, og at jeg bare er ute etter oppmerksomhet, noe som jeg ikke er ute etter. Det er flere dager jeg bare har lyst til å dø, og bare kutte over pulsen min. men jeg vet ikke hvordan. Jeg holdt på å gjøre det i stad, men jeg vil bare spørre dere/deg om jeg burde det? Jeg føler på en måte at livet mitt bare faller sammen nå. Og jeg orker det bare ikke lenger :( Så vær så snill å svar!! Hilsen en 14 år gammel jente

SVAR

Besvart 21.11.2014 09:49:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste! Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
account_circle