Hopp til hovedinnholdet

Det er liksom ingen mening med livet mitt, og jeg er redd jeg er bipolar. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, noen voksne i livet mitt har ambefalt meg å dra til psykolog, men jeg er redd for at jeg skal få diagnosen bipolar. Jeg vet at selvtester på nettet ikke er sikre i det hele tatt, men jeg har fått på selvtest at jeg har stor prosent til å være bipolar. Jeg vet at lidelsen kan være arvelig, og det er desverre arvelig i min familie, det er jo også at det er forskjellige ting som eks.dop kan trigge denne lidelsen og at vis du har lidelsen så har du nok noen små ekstra sykdommer og jeg vet at jeg har sosialangst. Jeg skal fortelle litt om meg.. Jeg er en jente som er hjemme hele tiden hver dag, jeg kan nesten virke litt deprisiv når jeg er hjemme, jeg er mye trist. Når jeg er med venner føler jeg meg dum, jeg føler jeg sier mye dumt og at alle syntes det jeg sier er rart, jeg blir litt ekstra i ''stemmning''. Jeg føler jeg egentlig ikke har noe grunn til å stå opp om morgenen, det er liksom ingen mening med livet mitt+ jeg har historie med rus:/

SVAR

Besvart 21.01.2015 23:56:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
account_circle