Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg ikke bra, er deprimert og vet ikke hva jeg skal gjøre. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 18 år som går 2 året på videregående skole. Det siste halve året har ikke ting vært som det pleier, jeg er konstant trøtt og sliten i kroppen. Jeg klarer ikke komme meg på skolen og nå har det blitt så illa at jeg ligger i fare for å ikke komme inn til neste år, lærerne er veldig bekyrmert for meg og helsen min. Vet ikke hva jeg skal gjøre, er utrolig deprimert og føler meg ikke bra i det hele tatt, har gitt opp og håper egentlig bare på et mirakel. Jeg føler å at alle rundt meg maser på meg og føler et stort press fra foreldre, venner og lærere, tørr ikke fortelle foreldrene mine hvodan ting er på skolen for føler jeg bare skuffer dem. Uansett hvor mye jeg har lyst og bestemmer meg for å dra på skolen før jeg legger meg, klarer ikke kroppen min noenting når alarmen ringer om morgningen. Har null energi og blir så skuffet over meg selv at jeg ofte begynner å gråte. På dagtid på meg være med venner hele tiden for å ikke bli sittende å tenke...

SVAR

Besvart 04.06.2015 22:55:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Er du skolelei?

Sliter du med å holde motivasjonen oppe på skolen? Kanskje synes du skolen er kjedelig, og det er et ork å stå opp om morgenen. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
account_circle