Hopp til hovedinnholdet

Det er tungt å leve når jeg føler meg deprimert og svimmel. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, eg har hatt problemer med meg sjøl ei god stund, klare ikkje prate fjes te fjes med nokon. Eg e ofte deprimert, sjuk, slite med å leva, e lei heile livet mitt, har eit fint liv, men det e vannskelegt når eg ofte e deprimert og sliten og lei av livet mitt. Har vurdert å ta livet mitt, men e redd. Veit ikkje ka eg ska gjera, har prata med mange, men ingen skjønner, det e tungt å leva når eg føle meg berre deprimert og svimel

SVAR

Besvart 10.10.2015 13:38:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Panikkangst

Panikkanfall er noe alle kan oppleve å få. Det er ikke farlig, men veldig ubehagelig. Har du litt mer kunnskap om hva som skjer i kroppen ved panikkanfall, kan det være til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste! Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle