Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter med depresjon, selvskading og selvmordstanker. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg sliter med depresjon og selvskading i hverdagen. jeg har også veldig ofte selvmordstanker. en av mitt største ønske er faktisk å dø. jeg har det så ille. jeg er allerede i samarbeid med bup og barnevernet, men jeg føler det ikke hjelper noe særlig. jeg er ikke noe flink til å snakke om hva jeg føler og hvordan jeg har det og sånn, så jeg har ikke sagt noe til bup eller barnevernet om selvmordstankene. jeg har også ekstremt liten selvtillit som gjør a¨lt litt verre egentlig..

SVAR

Besvart 02.12.2015 14:53:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste! Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
account_circle