Hopp til hovedinnholdet

Jeg tror jeg er deprimert, hva kan hjelpe meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg tror jeg er deprimert. Alt er en stor anstrengelse, jeg er nedfor og bare den minst ting kan gjøre så jeg ender opp i et hav av tårer /: Hva kan hjelpe meg? Jeg vil ikke gå til psykolog siden jeg har problemer med å stole på folk etter å ha blitt svikta en del.. Jeg er trans og får ikke gjort så mye med det, tør ikke si det til "vennene" mine på skolen i tilfelle de velger å forlate meg pga. det /: Vil ikke være alene og de er de eneste jeg har, utenom nettvenner.. Vet ikke engang om de(fra skolen) er ekte venner.. Moren min tvang ut av meg masse om at jeg er trans, noe jeg ikke likte.. Jeg er redd.. Jeg har sinneproblemer og kan klikke fullstendig over noe lite og meningsløst. Jeg tror jeg holder på å utvikle en spiseforstyrresls(er ikke spesielt tynn synes nå jeg). Jeg selvskader, fortsatt arr etter sist gang jeg kutta(ikke lenge siden) og har hatt selvmordstanker som kommer igjen. Takk til den som faktisk gidder å lese dette, håper du kan hjelpe meg selvom dette ble masse rot..

SVAR

Besvart 12.01.2016 17:23:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
account_circle