Hopp til hovedinnholdet

Hater livet mitt og vil bare dø. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hater livet mitt, hater alt med meg!!! Vil bare dø egentlig....... Tror jeg har deprisjon og angst. En god stunn begynt jeg med selvskading og med røyking. Har nesten ingen venner, jeg lever livet på rommet mitt. Jeg er en alene menNeske.... Fortjener jeg å leve?? Folk lager rykter om meg som ikke er sant. Jeg går på dn ny skole som jeg hater... Har ingen å snakke med nesten, vil bare rømme av sted og aldri komme tilbake! Har gått på skole i Drammen og bor i Oslo, noen muligheter for at jeg kan gå på den skolen? Vil ikke ha noen med barneværnet eller no lignende..

SVAR

Besvart 09.04.2016 20:06:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
account_circle