Hopp til hovedinnholdet

Jeg tør ikke snakke med andre om hvordan jeg har det. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hva gjør man når alt går mot? Min største frykt er å miste kontrollen. Kanskje derfor jeg er redd for å vise at jeg sliter? Jeg har kun fortalt kjæresten min hvor dårlig jeg har det, men klarer ikke fortelle mere. Mine foreldre har krangla siden de ble skilt 10 år siden. Jeg har vært hovedproblemet, flere ganger har de dratt meg frem som problemet til alt. Søstra mi forteller meg fortsatt hvor dum, feit og lat jeg er hver gang hu har sjansen. Min beste venn mistet sin far for 2 år siden nå, og det er det tyngste jeg har opplevd. Jeg fikk aldri tid til å sørge over dødsfallet, jeg var nemlig skulderen og gråte på for min beste venn. Ikke viste jeg hvordan det skulle straffe seg senere psykisk. Jeg kan ikke huske sist jeg var glad i 24 timer i strekk. Nå tørr ikke le lenger, føler ikke jeg fortjener det. Mor kjefter på meg hver dag, og vi har store krangler som kan vare 2uker. Husker ikke sist hu virkelig brydde seg?!hva kan jeg gjøre om jeg ikke tørr snakke med andre om meg selv?

SVAR

Besvart 31.05.2016 23:47:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan takle en ubehagelig opplevelse

Mange som har opplevd noe vondt får en uro i kroppen i ettertid. Det er ikke uvanlig. Her er gode råd til hvordan du kan takle det.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle