Hopp til hovedinnholdet

Føler jeg ikke klarer å snakke med noen om jeg selv må innlede det. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har vert deprimert i over et halvt år og vil bare dø. Jeg har snakket med helsesøster men hun har ikke tatt kontakt med meg nå på veldig veldig lenge. Jeg drev med selvskading men har klart å slutte. Jeg vet at det er bra at jeg har sluttet med det men jeg er like deprimert som før og jeg ønsker å dø mer og mer. Jeg har prøvd å ta livet mitt et par ganger og da jeg blir ekstra deprimert tenker jeg på å gjøre det. Greia er at jeg føler at jeg ikke klarer å snakke med noen om dette om JEG må "innlede" til det. Jeg kunne gjort det om noen voksne som jeg stoler på som f.eks en lærer elns hadde komt til meg og snakket med meg om det men ingen utenom helsesøster, mamma og pappa vet det og helsesøster bryr seg ikke og mamma og pappa tror sikkert alt er "greit" igjen. Jeg skrev en tekst på skolen der hovedpersonen var deprimert og prøvde å drepe seg osv, angrer i ettertid for jeg vil ikke at læreren skal bekymre seg, men tror du læreren vil snakke med meg angåene det? -deprimert jente

SVAR

Besvart 03.06.2016 18:57:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste! Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle