Hopp til hovedinnholdet

Jeg har slitt med tristhet og depresjon i noen måneder nå. Jeg føler kjæresten min ikke er glad i meg lenger. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har slitt med tristhet og depresjon i noen måneder nå, og har ikke sett mye forbedring. Kjæresten min har prøvd å hjelpe, men uten noe særlig fremgang. Etter at vi har vært sammen i snart ett år, føler jeg at hun ikke er glad i meg lenger. Vi går på forskjellige vgs, og det er ikke ofte vi møtes lenger. Jeg skulle på besøk til henne en gang, men fikk melding om at hun var sliten. Det virker som om hun unngår meg. Det føles bare dårlig ut når jeg tenker dette, men klarer ikke slutte med det. Jeg vet at det vil være tungt å slå opp med henne, og at det også vil være tungt å fortsette. Jeg vet ikke lenger hva jeg skal gjøre. Vær så snill å hjelp meg.

SVAR

Besvart 31.08.2016 08:53:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Depresjon

Depresjon oppfattes ikke alltid som en sykdom. Verken av deg selv, menneskene rundt deg eller av legen. Symptomene er ikke alltid åpenbare. Mennesker med depresjon gjemmer ofte sin sykdom i stedet for å søke hjelp. Alle føler vi oss nedfor av og til, men depresjon er noe langt mere. Heldigvis kan behandling være til stor hjelp.

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle