Etter ferien virker kjæresten min mindre interessert i meg men også generelt mer trist. Hvordan kan jeg hjelpe han og hvordan kan jeg få han til å bry seg mer om meg igjen? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Etter ferien virker kjæresten min mindre interessert i meg men også generelt mer trist. Hvordan kan jeg hjelpe han og hvordan kan jeg få han til å bry seg mer om meg igjen?

account_circle

SPØRSMÅL

Har begynt på folkehøyskole, og er komt i veldig god kontakt med en fyr. Vi har hatt det veldig fint sammen, og jeg er blitt ganske forelska. Det virker også som om han bryr seg veldig om meg. Men etter ferien virker han annerledes, som om han ikke lenger vil være like mye med meg. Hele veien har han drukket ganske mye og vært veldig preget av triste ting som har skjedd i livet hans, men etter ferien virker han ekstra nedfor. Derfor drikker han ekstra mye, og nå doper han seg også. Dette blir jeg veldig lei meg av, for vil jo bare at han skal ha det bra. Hvordan kan jeg hjelpe han? Hvordan kan jeg få han på bedre tanker? Og hvordan får jeg han til å "bli seg selv" igjen, og å være interessert/bry seg om meg igjen?

account_circle
AKTUELT NÅ

Husketeknikker

Pugger du hele tiden uten at ting setter seg? Det finnes teknikker som gjør det både gøyere og lettere å huske, uten at du bruker mer tid på å lære.

Les mer

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer