Hopp til hovedinnholdet

Synes det er vanskelig å være en del av den unge generasjonen, hvordan skal jeg takle det?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

syns den unge generasjonen i norge er veldig overfladiske i dag, alt handler om likes/følgere på sosiale medier og vise frem alt man har. jeg føler jeg ikke passer inn, strekker ikke til. tørr ikke si dette høyt, men jeg har lenge ønsket å være født i et annet land hvor de har mindre, hvor det ikke er noe fokus på sosiale medier eller utseende. eller at jeg kunne vært født for 30 år siden før alt ble forandret. alt handler om å ha det og det, ha flest venner, vise frem alt det bra man har, om å gjøre å få flest bursdagsgratulasjoner på facebook osv. kan hende pga jeg ikke har mange venner, er deprimert osv at jeg føler dette er ekstra vanskelig.. vet ikke hvordan jeg skal takle alt dette.. har du noen tips?

SVAR

Besvart 21.02.2017 08:12:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Det "perfekte liv" på sosiale medier

Livet på sosiale medier speiler ikke alltid virkeligheten. På nettet kan man være hvem man vil, og velge hva man vil at andre skal se. Hvem er du på nettet?

Av ungdomsjournalist Hege.

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
account_circle