Hopp til hovedinnholdet

Han kjenner seg trist og vil bare bort.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har en del humørsvingninger og vil si jeg er deprmimert. Jeg føler jeg sitter fast her hvor jeg bor. Jeg får ikke venner her, jeg liker ikke familien min, jeg føler at jeg ikke får respekt og at jeg aldri når fram med noe. på toppen av det hele er jeg homofil (i skapet), jeg føler at hver dag er et skuespill og at jeg gjør det samme hver dag. Jeg begynner å bli ganske lei av det og gruer meg skikkelig til russetida. Jeg føler at jeg har mistet store deler av livet mitt, jeg har aldri blitt invitert på fester eller opplevd noe "spesielt" med andre. Jeg går hele tiden rundt og ønsker at jeg kunne vært en annen, jeg føler at jeg ikke passer inn i kulturen her heller og jeg er lei det norske og "hjemmet" mitt... jeg har egentlig mest lyst til å flytte fra alt og starte på nytt, selv om jeg vet at man ikke kan flytte fra problemene sine. Jeg føler at hver dag er et helvete å dra seg gjennom, jeg synes dette er fryktelig vanskelig og jeg klarer ikke å slutte å være trist.

SVAR

Besvart 06.09.2017 22:49:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Depresjon

Depresjon oppfattes ikke alltid som en sykdom. Verken av deg selv, menneskene rundt deg eller av legen. Symptomene er ikke alltid åpenbare. Mennesker med depresjon gjemmer ofte sin sykdom i stedet for å søke hjelp. Alle føler vi oss nedfor av og til, men depresjon er noe langt mere. Heldigvis kan behandling være til stor hjelp.

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
account_circle