Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter med meg selv. Alt fra dårlig selvbilde til å ville slutte å eksistere. Jeg er flink på skolen, har mange venner osv. men har det enda helt forferdelig.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg sliter med meg selv. Alt fra dårlig selvbilde til å ville slutte å eksistere. Jeg er flink på skolen, har mange venner osv. men har det enda helt forferdelig. Jeg blir ikke mobbet og jeg har det såkalt "bra". Men det er noe som henger igjen hos meg. Mye familieproblemer, som ikke er min feil men som jeg har blitt inkludrert i. Mistet forholdet til min søster, har prøvd å få det tilbake men det ser ikke ut til å fungere, hun prøver ikke tilbake. Noe som bidrar til at jeg ikke føler meg bra nok idet heletatt. Sliter ekstremt med dårlig selvbilde, syntes selv at jeg er utrolig stygg, blir ofte kvalm av megselv. Slutter derfor å spise i korte perioder. Kutter meg selv en del, det kommer også i perioder. Har også problem med at jeg tror alle hater meg, selv når det ikke er aktuelt. Hva er galt med meg egentlig?. Jeg er evig sliten og vet ikke hvor mye jeg takler før jeg gir opp. Gråter ofte, og å snakke med foreldre er uaktuelt. Er livet mitt et dødt løp? Vær så snill hjelp meg.

SVAR

Besvart 09.11.2017 18:16:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Ungdom og psykisk helse

Alle mennesker opplever problemer. Det er normalt og naturlig å ha det vanskelig med følelser og tanker i perioder. Du kan være trist og nedfor, sint eller redd, men oftest går det over igjen.

 

Les mer
attach_file

Søskenkrangel

Har du opplevd å krangle med søster eller bror? Får du kjeft fordi du "alltid" starter en krangel med søsken? Eller er det kanskje du som er den irriterende lillesøsteren eller lillebroren?

 

Les mer
account_circle