Hopp til hovedinnholdet

Gråter meg i søvn nesten hver natt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei.Jeg har alltid vært en glad jente og alltid hatt det veldig bra, men for ca 1 år siden har jeg begynt å føle meg deprimert. Jeg gråter meg i søvn nesten vær natt og jeg føler meg alene og ubrukelig. Jeg har nettop begynt på ungdomsskolen og vi har nye klasser. Jeg har gode venner, men er like vel ikke helt med i gjengen. De finner ofte på ting på fritiden, og da spør de ikke ofte om jeg vil være med. Den siste tiden har jeg følt meg deprimert og jeg har hatt selvmords tanker. Jeg vil prate med noen. Men Ikke før jeg vet om det er depresjon eller ikke. Jeg har ett godt forhold til mamma og pappa, og forteller dem alt. Den eneste tingen jeg ikke forteller om er at jeg gråter meg i søvn, tror jeg er deprimert osv. For jeg har alltid vært så glad, og jeg ser at de er glade. Jeg vil ikke beskymre dem. Jeg har tenkt at det kommer til å bli bedre snart, men det blir det ikke. Jeg bare orker ikke leve mer. (Men tør ikke ta selvmord).Problemet er at jeg IKKE vil prate Med NOEN. Hjelp meg:(

SVAR

Besvart 17.01.2018 11:35:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle