Hopp til hovedinnholdet

Livet mitt er dritt. Jeg føler meg dårlig hele tiden.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Livet mitt er bare dritt. Er på rommet hele dagen etter skolen så det er ikke mye snakking hjemme (glad for det). Dette er fordi det er mye kjefting og krangling mellom foreldrene mine og mellom dem og meg. Har veldig lite motivasjon til å gå på skolen og prøver å finne på unnskyldninger ofte for å ikke dra dit. Har drevet med kutting siden 5. februar 2017. Vil ikke snakke med noen siden jeg hater å snakke om følelser og føler heller ikke at jeg trenger å snakke med noen. Er ikke deprimert, men føler meg veldig dårlig hele tiden. 1) Hvilke medisiner hjelper når man føler seg trist? Kan jeg ta Ibux/Paracet for å føle meg mindre trist eller er det bare anti-depressive legemidler som hjelper på sånne følelser? Vil ikke spørre mamma/pappa om vi kan få legen til å skrive ut medisiner. 2) Kan man få en type «legeærklæring» hvis man er mye borte fra skolen pga psykisk helse? Utrolig utfordrende å gå på skolen av flere grunner. Eks; kommer meg såvidt ut av senga fordi liker ikke livet.

SVAR

Besvart 06.02.2018 20:23:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Når foreldrene krangler

Selv om det ikke er uvanlig at foreldre krangler er det naturlig å bli bekymra når det skjer. Her er noen tips til hva du kan gjøre.

 

Les mer
account_circle