Hopp til hovedinnholdet

Selvskading. Mulig betennelse i hoften. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Har slitt med selvskading i flere år og er veldig nøye med at utstyret er rent, men for 2 uker siden kuttet jeg meg med et skittent barberblad 3 ganger øverst på låret (ca 1 cm dypt) og det ble betent. Betennelsen er så godt som forsvunnet på sårene, men jeg har nå begynt å få sterke smerter i hofta på samme sida og er stiv i hofta. Har ikke helt 38 i temperatur enda så ser ikke på det som noe alvorlig, men blir jo selvfølgelig bekymret. Kan det hende at denne smerten kan vær at betennelsen har spredd seg til hofta? Er utrolig skammelig med selvskadingen så drar ikke til lege med mindre jeg virkelig må

SVAR

Besvart 22.02.2018 12:45:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Har du arr?

Ett arr, mange arr, dype arr, grunne arr. Hvordan vil de bli og hva kan gjøres?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle