Hopp til hovedinnholdet

Jeg har slitt før med depresjon før det har gått litt opp og ned.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har slitt før med depresjon før det har gått litt opp og ned. Jeg har snakte med forskjellige psykologer, men ingen av dem har vært til hjelp. Så jeg vil egentlig bare ha svar på hva jeg kan gjøre å ikke hvem jeg skal snakke med. I i går kom jeg sent hjem etter å ha vært med noen venner og tenkte jeg gidder ikke spise siden det var så sent, så jeg venter til frokosten. Og når jeg våkna og så i kjøleskape hadde søstrene min spist restene av middagen som var min del. Og hun sa: hun viste ikke at jeg ikke hadde spist min del. Og det ødela hele dagen min. Jeg ble sur for å ha gledet meg over det. Og det er søndag så butikkene er stengt. Jeg ble veldig sur og sa mange stygge ting til henne. Jeg ringte til mamma som var på jobb og klagte og gråt. Jeg sier veldig ofte at jeg vil dø og at mamma burde tatt abort på meg og at jeg skal henge meg. Dette er jo egentlig en liten fille ting som jeg klikker for. Men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre? Jeg er så negativ!

SVAR

Besvart 24.05.2018 20:39:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hvorfor blir du sint?

Sinne er en normal følelse som vi alle har, men det er viktig å finne ut hvorfor vi blir sinte og om vi har kontroll over sinnet vårt.

 

Les mer
attach_file

Ungdom og psykisk helse

Alle mennesker opplever problemer. Det er normalt og naturlig å ha det vanskelig med følelser og tanker i perioder. Du kan være trist og nedfor, sint eller redd, men oftest går det over igjen.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle