Hopp til hovedinnholdet

Jeg er deprimert, strever med spising og mat og er red for å bli mobbet.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg har vært deprimert i det siste....jeg har vært det før men jeg føler at i kan nesten ikke være glad lenger. Jeg smiler hele tiden, ler hele tiden, later som jeg er den lykkeligste personen i verden...jeg er så lei av å late som ingen ting. Jeg er så lei av alt...etter sommerferien ska i begynne i 8.klasse. Jeg vet ikke om jeg kommer til å overleve det. Broren min tror at i kommer til å bli mobbet...jeg tror jeg kommer til å bli mobbet. Det er veldig masse kropspress på ungdomsskolen. Jeg kontaktet dere før fordi jeg hadde problemer å spise...dette kommer til å bli et mareritt. Jeg er så lei av at jeg må føle sån hele tiden. Jeg klarer ikke å leve med at jeg føler smerte hele tiden. Jeg føler meg deprimert og jeg vil bare spy opp alt jeg har spist hele tiden. Alt er galt med meg. Jeg kan vel godt si at i e fucked. Jeg er på ung.no fordi jeg vil se om dere kan hjelpe meg før jeg finner andre løsninger...ka burde i gjøre

SVAR

Besvart 29.06.2018 14:40:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle