Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min sier at han er deprimert

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er jente på 14 år. Har en kjæreste på 16, han sier til meg at han er deprimert. Han har vært det før, men så møte han meg så ble alt bra, Men nå sier han at det kommer tilbake. Jeg kan ingenting om det, jeg aner ikke hva jeg skal gjøre for å hjelpe, det er forferdelig å se han så lei seg. Jeg har spurt han om han kan snakke med pappaen men han sier at pappaen ikke forstår han og han vil ikke snakke med noen andre en meg, men jeg vet ikke hvordan jeg skal hjelpe. Han sier å at han ikke orker å gjøre noe annet en å ligge i senga. Meg og han bor en og en halv time unna hverandre så kan ikke være med han være helg har vært med han annevær helg og en dag i uka, men med en gang jeg går blir han lei seg igjen. Jeg prøver så godt jeg kan å være med han så ofte jeg kan men jeg har skole og fotball så kan ikke være med han hele tiden og det koster penger med buss. Jeg trenger hjelp med hva jeg skal gjøre for kjæresten min som ikke har det bra.

SVAR

Besvart 05.10.2018 17:13:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennen min har det vanskelig - hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle