Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg få det bedre? Takler ikke ansvaret over egne følelser....

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg vil bli innlagt igjen. Har tilsammen vært innlagt over kortere tid 2 ganger, og 1 gang over flere måneder. Jeg takler ikke tanken på å skulle ta ansvar over egne følelser, og å ta hensyn til andres menneskers følelser og liv. Jeg har lyst til å skrike og slå, men får det ikke ut. Jeg vil at andre skal ta "kontroll" over meg, slik at jeg kan legge ut alle følelsene mine på en genuin måte. Uten å forårsake for mye stress. Jeg ønsker også rømme hjemmefra. Rømme hjemmefra og kanskje ta livet mitt. Går til psykolog men hun tar meg ikke på alvor. Ikke få noen lege eller lignende til å kontakte meg. Blir gal av meg selv

SVAR

Besvart 15.01.2019 20:47:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste! Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle