Hopp til hovedinnholdet

Hei. Jeg strever veldig med veldig dårlig selv bildet. Jeg er ikke sjenert og har mange gutte og jente v...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg strever veldig med veldig dårlig selv bildet.
Jeg er ikke sjenert og har mange gutte og jente venner.
Men jeg omgåes i veldig populær gjeng, hvor alle de pene og kjekke guttene er. Da er det umulig for meg å ikke tenke negative ting om meg selv, de jentene har de fineste kroppene, peneste og jeg kan ikke finne en feil på dem, personligheten på dem er også helt hærlige.
Når jeg ser på meg så ser jeg en hau med feil som hoper seg opp til store problemer mot meg selv.
Puppene er for små, magen og lårene er for store, har strekk mereker over alt, annsiktet mitt er fælt. osv osv. Alt mulig som alltid skal klare å få meg til å føle meg fæl.
Jeg føler meg skikkelig stygg hele tiden.
Jeg syns også at min personlighet er så utrolig teit og dum, selvom jeg ble kåret på 'årets søteste' på skoleballet, føler jeg meg ikke det hele tatt fortjent til det.
Jeg mistet mammaen min også nettopp , 3 månder siden, hun døde av kreft. Jeg var veldig nært knyttet til henne! og dette har veldig mye å si med mitt selv bildet, ingen lengre som er stolte av meg uansett hva og som skryter av meg. Hører bare alt det jeg ikke gjør bra nok fra min stefar (som jeg bor hos) hele tiden. Søstra mi er veldig perfekt også . Hun kan alt !
Og for hver dag som går , hvor dårligere føler jeg meg. Både dårlig selv bildet og savnet etter mamma som river opp sjela mi.
account_circle