Hopp til hovedinnholdet

Mobbet på barneskolen og sliter mye med det nå i forhold til selvskading, vekttap, dårlig konsentrasjon på skolen. Har hatt to selvmordsforsøk på 6 måneder. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en gutt på 17 år. Som liten ble jeg mobbet både psykisk og fysisk, og man kan si at jeg den dag i dag sliter med det. Når noen hilser til meg tror jeg alltid at dem vil slå meg. Jeg kutter meg omtrent hver dag pågrunn av minnene fra når jeg var mindre, og jeg har så og si bare tre personer som jeg kan se på som venner. På skolen sliter jeg med å konsentrere meg og jeg sier nesten aldrig et ord.

Jeg blir også psykisk mobba enda, både av min mor og de i klassen. Dette her har ført til at jeg har gått ned 15 kg på fem måneder, så nå er jeg 176 cm høg og veier 55 kg. dette her er det ikke så mange som har lagt merke til siden jeg bruker ganske store klær.

De seks siste månedene har jeg hatt to misslykka selvmordsforsøk med overdose. Selv dette her har ikke fått de rundt meg til å åpne øynene å se at jeg sliter psykisk.

Jeg tørr ikke å si noe til vennene mine om dette for jg stoler ikke på noen.

Hva bør jeg gjøre, og hva tror dere det feiler meg?
account_circle