Hopp til hovedinnholdet

Jeg dagdrømmer nesten hele tiden og det går utover skolearbeidet....

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har dagdrømt veldig mye så lenge jeg kan huske, og det har aldri vært et stort problem, men nå som jeg er eldre går det veldig utover skolearbied og sosiallivet mitt. Det jeg dagdrømmer om er oppdiktede personer og verdener som alle føles virkelige. Personene er ofte "forbedrede" versjoner av meg selv, selv om de langt ifra oppfører seg moralskt rett. De er alle voldelige og kyniske. Historiene i dagdrømmene blir hele tiden påvirket av musikk, bøker, filmer, og noen ganger personer jeg møter i virkeligheten. De har også en tendens til å kommentere på eller snakke om virkelige personene jeg er med. Personene i dagdrømmene er som oftest slemme, men kan også være filosofiske, og de har ofte lange samtaler med hverandre. Jeg prøver å slutte å dagdrømme, men hvis jeg er borte fra dem 5-10 minutt blir jeg ensom og lei meg, så jeg bare synker tilbake til drømmene automatisk. Jeg har store problem med å sove og stå opp fordi jeg heller vil dagrømme. Jeg håper du kan hjelpe meg med dette.

SVAR

Besvart 01.03.2019 19:47:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
account_circle