Jeg dagdrømmer nesten hele tiden og det går utover skolearbeidet.... Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Jeg dagdrømmer nesten hele tiden og det går utover skolearbeidet....

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har dagdrømt veldig mye så lenge jeg kan huske, og det har aldri vært et stort problem, men nå som jeg er eldre går det veldig utover skolearbied og sosiallivet mitt. Det jeg dagdrømmer om er oppdiktede personer og verdener som alle føles virkelige. Personene er ofte "forbedrede" versjoner av meg selv, selv om de langt ifra oppfører seg moralskt rett. De er alle voldelige og kyniske. Historiene i dagdrømmene blir hele tiden påvirket av musikk, bøker, filmer, og noen ganger personer jeg møter i virkeligheten. De har også en tendens til å kommentere på eller snakke om virkelige personene jeg er med. Personene i dagdrømmene er som oftest slemme, men kan også være filosofiske, og de har ofte lange samtaler med hverandre. Jeg prøver å slutte å dagdrømme, men hvis jeg er borte fra dem 5-10 minutt blir jeg ensom og lei meg, så jeg bare synker tilbake til drømmene automatisk. Jeg har store problem med å sove og stå opp fordi jeg heller vil dagrømme. Jeg håper du kan hjelpe meg med dette.

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer