Hopp til hovedinnholdet

Jeg lurer på hvorfor jeg slår meg selv i hånden?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Når jeg er usikker på noe jeg gjør eller noe går opp for meg med at jeg gjør noe nytt så bruker jeg søke om det på google å få svar på det, men fant ikke svar på det jeg lurte på. Du skjønner, i det siste har jeg lagt merke til at jeg slår hardt i den ene hånden min med den andre neven, også bytter jeg om og gjør det samme bare omvendt. Jeg skjønner ikke h hvorfor jeg har begynt med det. Er det fordi jeg er sint og prøver få utløp av det? Jeg sitter helt rolig når det skjer og begynner få ganske vondt i hendene fordi det skjer så ofte. Har prøvd å tenkt over om det er en type angst og om jeg prøver få utløp for noe som plager meg, men jeg forstår det ikke. Vennlig hilsen, 20 år gammel jente.

SVAR

Besvart 29.04.2019 19:58:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Tips for å endre uvaner eller slutte med noe

Ønsker du å slutte med noe, starte med noe eller forandre på noe? Vi gir deg råd for en varig endring, så det ikke bare blir med tanken.

 

Les mer
attach_file

Hvordan tenke bedre om deg selv

Du kan få bedre selvtillit. Ved å stille deg selv noen spørsmål blir du mer klar over hvorfor du tenker som du gjør. Da kan du i neste omgang prøve å bestemme deg for å tenke litt annerledes.

 

Les mer
account_circle