Hopp til hovedinnholdet

Jeg har mye å være lei meg for å lurer på om jeg overreagerer?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er i en nokså dårlig periode i livet mitt har vært det en god stund nå. Jeg har mye å være lei meg for, men de gangene jeg faktisk blir det, skjer det på ordentlig. Jeg føler på en fysisk smerte som er uutholdelig og jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Alt ser utrolig mørkt ut og jeg føler at jeg ikke får puste. Dette gjør at jeg er veldig redd for å havne i denne tilstanden hele tiden. Dette skjer ca. 3 ganger i måneden og de fleste ganger helt ut av det blå. Det har ikke vært sånn at jeg har følt nedgang på den måten tidligere, mest de siste månedene, men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med det for det er utrolig slitsomt. Jeg lurer på om dette er en slags greie og om det er et navn for det, eller om det er jeg som opplever triste ting på et høyere nivå enn vanlig. Takk på forhånd.

SVAR

Besvart 21.05.2019 11:42:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hva er sorg, og hvordan sørger man?

Sorg beskrives ofte som de reaksjoner vi får når vi mister noen eller noe vi er glad i. Mange tror at sorgen er verst med en gang etter tapet, men de fleste ungdommer forteller at det tar litt tid før de virkelig forstår hva som har skjedd og hvilke konsekvenser det vil få i livet.

 

Les mer
attach_file

Ungdom og psykisk helse

Alle mennesker opplever problemer. Det er normalt og naturlig å ha det vanskelig med følelser og tanker i perioder. Du kan være trist og nedfor, sint eller redd, men oftest går det over igjen.

 

Les mer
account_circle