Hopp til hovedinnholdet

Sliter med selvmordstanker, men mamma sier jeg er lat.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg lurer på noe. Jeg aner ikke helt hva jeg skal gjøre. Jeg har for et par mnd siden prøvd å ta livet mitt men ble stoppet/reddet. Etter det ble jeg tvangsinnlagt for en liten periode og etterhvert kunne jeg skrive meg ut selvom de ønsket at jeg skulle være der lengre. Jeg snakker nå med en psykolog en gang i uken. Men det som irriterer meg skikkelig er at mamma hele tiden blir sur fordi hun mener jeg er så sykt lat og ikke gidder å bidra i huset. Greia er bare at jeg er så sliten for tiden av å ha det sånn jeg har. Jeg sliter fremdeles mye med selvmordstanker og mye energi går til dette, og det at hun blir sur hver dag om at jeg er lat hjelper ikke akkurat noe særlig.jeg har prøvd liksom å si at jeg ikke er lat med vilje men hun tror aldri på meg og jeg orker aldri å diskuter så mye for det blir bare enda mer utrivelig. Har dere no tips til hva jeg kan gjøre?

SVAR

Besvart 09.10.2019 14:26:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette bør du vite om depresjon og vanskelige tanker

Livet kan være skikkelig dritt av og til. Newton har laga en film om dette, med 13 ting du bør vite om depresjon og vanskelige følelser.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste. Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle