Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter veldig og trenger hjelp!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg sliter veldig føler at jeg har mistet alle vennene mine etter det ble slutt med meg å exen. Han betydde ekstremt mye får meg å æ elsker han enda selv om det er noen måneder siden det ble slutt æ tenker på han 24/7. Jeg har tidligere gått på abup men følte ikke det hjalp klarte ikke åpne meg. Jeg sliter med selvskading å klarer ikke sove om natten jeg ligger bare å tenker på exen og skolen. Jeg trives ikke på skolen men der er det god hjelp å få. Det jeg ikke skjønner er hvorfor jeg ikke klarer å grine lengre de eneste gangen jeg klarer det er når jeg snakker med mamma eller pappa, men klarer ikke fortelle de alt heller. Jeg sliter med dårlig selvtillit og selvbilde også jeg hater meg selv. Jeg har så å si ikke venner å føler ikke æ orker mer jeg skjønner ikke vitsen lengre. Jeg trenger hjelp, men mamma mener at jeg er frisk igjen..

SVAR

Besvart 20.12.2019 11:48:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Be om hjelp hvis du strever psykisk

Livet byr på oppturer og nedturer. Det er normalt å ha vanskelige tanker og følelser i perioder. Noen ganger må man ha litt hjelp for å takle det.

 

Les mer
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle