Hopp til hovedinnholdet

Jeg lurer på om jeg er deprimert.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg lurer på om jeg er deprimert. Dette er ikke noe jeg har tenkt at jeg kunne være før rundt et halvt år siden nå. Jeg ble først lei meg fordi foreldrene mine flyttet fra hverandre, men så blir jeg mer og mer lei meg for ting, ting som man egentlig ikke trenger å bli lei seg for. Slik som når vennene mine tulle "erter" meg, så tenker jeg at de egentlig ikke vil være med meg, bare gjør det for å ikke være slem. eller når jeg prøver å prate med søsknene mine som sitter rett på siden av meg, men de hører meg ikke. selv om det er helt stille i rommet, og jeg prater høyt nok for at de kan høre det. Jeg føler meg veldig alene, fordi søsknene mine egentlig ikke bryr seg om meg, og mine bestevenner er mye mer sammen med hverandre, enn de vil være med meg. Det er sikkert bare jeg som ikke tåler å leve, men jeg greier ikke å stoppe meg selv fra å gråte. Jeg gråter meg selv i søvn mange netter, eller sitter oppe og gråter hele natten. Håper på svar (:

SVAR

Besvart 08.01.2020 16:27:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Test om du er deprimert!

En selvtest kan si om du har tegn på depresjon. Husk at hvis du har en depresjon, så er det hjelp å få.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
account_circle