Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler at mamma og psykologen min ikke forstår meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg føler at mamma ikke forstår meg når jeg er trist og har det vanskelig, og at hun heller ikke gjør at jeg føler meg bedre. Ofte føler jeg at hun beskylder meg for å si gale og usanne ting til psykologen min og hun beskylder meg også for å alltid starte krangelen, når vi har en krangel. Føler heller ikke at psykologen min forstår meg og lytter ordentlig til meg. Hva kan jeg gjøre for at både mamma og psykologen skal forstå meg bedre? Hva kan jeg gjøre for å ikke føle meg deprimert og trist, og hvordan kan jeg sortere følelsene og tankene mine når det bare er et kluss?

SVAR

Besvart 21.01.2020 14:10:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Slitsomme tanker, grubling og tankekjør

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Heldigvis finnes det råd.

 

Les mer
account_circle